Alles is één

Ga het leven aan zoals het komt. Je kunt niet alles onder controle hebben. Als je je dan angstig voelt, bekijk dat gevoel en doe wat nodig is. Op deze manier ontwikkel je daadkracht en je vertrouwen op jouw kunnen.
We komen als mens op aarde met pijn doordat we denken afgesneden te zijn. We denken het leven alleen te moeten leven en ervaren, terwijl er zoveel hulp aanwezig is. Terwijl alles één is. Terwijl de aarde een plaats van verbinding is.

Wanneer we de hemel op aarde willen brengen, zou het goed zijn de pijn te transformeren en het leven aan te nemen zoals het komt en dat we onze best kunnen doen om er het beste van te maken.
Het maakt niet uit wat er komt. We nemen het gegeven leven aan.
Elke dag opnieuw hebben wij de mogelijkheid de verbinding met alles en iedereen te voelen en indien nodig te herstellen.

Wanneer we steeds maar weer aandacht richten op pijn, zorgen en negatieve gedachten, zal dat zich meer tonen, dan de mooie kanten van het leven. Wanneer je elke keer weer benoemd, wat niet goed loopt, zul je merken dat niets meer werkt. Probeer het licht te schijnen op elk facet van het leven. Straal licht naar een donkere plek, werp een blik op de zon. Vertel wat er vandaag goed is gegaan.

Begin vandaag met het benoemen van Lichtpuntjes en je zult zien dat zich dat vermeerderd. Je zult ook zien dat al deze kleine lichtpuntjes zich tot één grote lichtbundel vermengen.

Begin en twijfel niet langer. Kom in je evenwicht en ontdek wie jij werkelijk bent!

Want wie jij toont, zal zich aan jou tonen! Wat je geeft, zal aan jou gegeven worden! Wat jij lief hebt, zal jou liefhebben!    Want alles is EEN!

Het is tijd
Alles is één

Comments 2

  1. 19 januari 2016

    Wat een ontzettend mooi stukje hierboven. Bij het lezen word ik warm van binnen en blij. Ik zeg vaak, wie goed doet goed ontmoet en dat werkt bij mij altijd. Dank je wel Karin voor deze verlichting.

    1. 20 januari 2016

      Graag gedaan, Petra. Het wordt tijd … het wordt echt tijd dat wij weer herinneren dat we één zijn en dat we in verbinding met elkaar staan. Wat je geeft krijg je terug… wat je deelt geef je ook aan jezelf. Dus laten we LIEFDE zijn.

Write a comment