Boek Speciale Mama’s mmv Karin

Speciale mamas boek omslag voorkant Troostgeschenk Karin Stephanie Kaars Sterre
Klik op de foto voor een vergroting

Speciale mama’s, het nieuwe boek van Stephanie Kaars
met medewerking van Karin

Dit ontroerende boek bestaat uit 25 interviews van journaliste Stephanie met moeders van gehandicapte en zieke kinderen. Wat brengen deze bijzondere kinderen hun mama’s?

Als je moeder wordt, hoop je op een gezonde baby. Maar wat als het anders loopt? Wat als je kind lichamelijk, verstandelijk of meervoudig beperkt ter wereld komt? Of als het een syndroom heeft of later blind, doof of autistisch blijkt te zijn? Of als je kind kanker of een andere ernstige ziekte krijgt?

Journaliste Stephanie Kaars is zelf moeder van de prachtige Sterre (2008), die door een hersenbeschadiging nog niet goed kan lopen en praten. Tegen veler verwachting in brengt Sterre haar heel veel: zij verduidelijkte haar levensdoel en is haar grootste inspiratiebron. Stephanie vroeg zich af wat de handicap of ziekte van hun kind andere moeders brengt. ‘Speciale mama’s’ is het resultaat van 25 interviews met lotgenoten.

Speciale mamas boek omslag achterkant Troostgeschenk Karin Stephanie Kaars Sterre
Klik op de foto voor een vergroting

Een van de geïnterviewden is Karin van Troostgeschenk, die vijftien jaar geleden haar dochter Annemiek verloor aan kanker. Karin vertelt openhartig over de weg die zij met haar kind heeft moeten bewandelen en wat het haar als levenservaring heeft gebracht. Het is niet enkel noodlot wanneer het leven niet gaat zoals je het je voorstelt, het geeft je de gelegenheid bewuster en wijzer naar het leven te kijken. Uiteindelijk is elk kind waardevol op zijn eigen speciale en unieke manier.

Het boek is vanaf 1 mei 2015 leverbaar. Bestel het nu alvast en je ontvangt het zo spoedig mogelijk.

Vaste boekenprijs: € 14,95 + portokosten (€  3,95)

Klik hier om het boek te bestellen.

Write a comment