Elfjes en kabouters

Afgelopen zaterdag nam ik deel aan een snuffelworkshop over Natuurwezens. We zaten met een groep mensen bij elkaar en er werd onder andere over elfen, kabouters, feeën, nimfen, dwergen en gnomen verteld. Ik luisterde en kwam in tweestrijd met mijn eigen innerlijke zelf. Mijn gedachten kwamen met:  ” Dit is niet mogelijk. Puur verzonnen. Sprookjes bestaan niet. Wat vertelt die man een onzin”. Mijn lichaam vertelde me echter:” Jippie, eindelijk eens een workshop waar ik blij van word. Wat geweldig dat ik dit weer geloven mag. Ik krijg een lachkriebel in mijn buik”.

Wat een dualiteit. Een gevecht tussen verstand en weten. Tussen kennis en wijsheid. Ergens begon er een snaar te trillen, die helemaal blij werd. Is het werkelijk mogelijk, dat deze natuurwezens daadwerkelijk bestaan? Maar dat mag niet, dat kan niet, want je kunt ze niet zien en ook niet wetenschappelijk bewijzen!! Dusss?

Ik ben me met overtuiging bewust van de aanwezigheid van Engelen. Ik voel ze en ‘hoor’ ze.. Ik neem de proef op de som. Ik ga me openstellen voor deze natuurwezens en sta ze toe om in mijn leven te komen.. Dit wordt vervolgd 🙂

Ik vertel graag over elfjes

 

Write a comment