Gedicht Toen stond het leven plotsklaps stil

Troostgeschenk Gedicht Toen stond het leven plotsklaps stil

 

Product van de dag met korting:

0272rw Bokshandschoentje Troostgeschenk

Comments 2

 1. Calimeroke
  7 april 2015

  Hallo,

  Ik vind de gedichten die jullie hier op de blog enorm mooi en haal er kracht uit om iedere dag weer op te staan. Emotioneel zit ik momenteel zeer diep. Nu is m’n vraag of ik jullie gedichten van de blog en website mag delen via facebook en/of Google+. Onder ieder gedicht staat toch een verwijzing naar jullie site. Blijf aub zo’n mooie dingen plaatsen want ze me echt de moed het leven niet op te geven.

  1. 8 april 2015

   Lieve Calimeroke,
   Als je mijn naam en http://www.troostgeschenk erbij vermeldt, mag je altijd mijn woorden, gedachten en gedichten delen. Ik hoop dat je hierdoor nog meer gesterkt zult worden en jouw eigen unieke pad mag ontdekken. Je zult daar nieuwe kracht, vertrouwen en moed vinden. Liefs, Karin

Write a comment