Geen twee… Op verzoek

” Vorig jaar was ik zwanger van een twee-eiige tweeling, 2 meiden. Helaas is bij 1 van mijn meiden het hartje gestopt rond 15 weken. Ons andere meisje is klein, maar gezond geboren gelukkig. Tijdens mijn zwangerschap wist niemand ervan, nu zijn we het rustig mensen aan het vertellen. Ik ben natuurlijk heel blij dat alles goed gaat met onze dochter, maar mis mijn andere meissie nog zo. Om me heen hoor ik nu:  ” Wees blij dat het met je dochter goed gaat”. Dat ben ik ook, maar toch…. Als ik naar onze dochter kijk vraag ik me af hoe haar zusje eruit had gezien, hoe ze was geweest. Ik had haar zo graag 1 keer geknuffeld. Elke dag denk ik aan haar en mis ik haar, vaak moet ik nog huilen. Het is geluk en verdriet naast elkaar en liefde die ik heb voor allebei mijn meiden “.

Als ik naar jouw zusje kijk

Write a comment