Het nieuws

Waarom zijn verkiezingen knokpartijen. Waarom vechten de mensen met elkaar. Waarom haalt men elkaar onderuit. Waarom is er geen respect en is men vooral bezig de ander aan te vallen. De sfeer is over het algemeen agressief en hautain. Waarom moet er een winnaar zijn. Waarom is verlies niet te aanvaarden. Waarom stemmen mensen uit protest…?

Waarom stem ik eigenlijk nog?
Ik kan me helemaal niet in deze benadering vinden. Ik zoek en lees en probeer een partij te ontdekken, die met respect  en liefde naar zichzelf en de mede kandidaten kijkt. Ik ben nog steeds zoekende.

Nu de verkiezingen weer voorbij zijn, wordt de strijd nog groter!

Het is de strijd om de macht!!! Waarom is macht zo belangrijk… waarom moet iemand bepalen en de andere volgen. Waarom is de verliezer, de lozer, die afgeserveerd wordt?
En dat is dan onze vertegenwoordiging!!!

Als je nu kind bent, dan schud je je hoofd en ik vermoed, dat zo’n kleine mens er helemaal niets meer van begrijpt. Als kind mag je niet schreeuwen en gemeen doen. Als kind word je volgestopt met Antipest programma’s etc… En wat ziet het op tv??

Ik ben een dromer en dat zal ik ook altijd blijven… En ik hoop dat er meer mensen met me mee gaan dromen. Dromen van een liefdevolle wereld. Dromen van een Nederland dat weer een plek van SAMEN zal zijn…

Een stormvloed van nieuws

Write a comment