Je zou het niet van mij verwachten

Ik heb mijn hele leven met de meute mee gewandeld, maar dat is niet meer vol te houden. Deze grote kudde wordt te angstig en bang. Er wordt zo negatief gehandeld en gesproken, waardoor ik mezelf totaal ben kwijt geraakt. Deze wereld is niet mijn wereld en ik ga daar niet meer in mee.

Ik wil graag de positieve kanten van mijn leven bekijken en aandacht geven. Zo wordt er veel slechts over facebook verteld. Natuurlijk zit er een nare kant aan en het is super verslavend. Maar ik kan ook heel veel positieve kanten benoemen. Het brengt me in contact met ideeën en gedachten, waar ik blij van word. Ik ‘ontmoet’ mensen die ik anders nooit was tegengekomen.

Gisteravond, mocht ik een facebook vriendinnetje in het echte leven omhelzen. Ik kende haar al een poosje, maar eigenlijk ook niet. Hoe bijzonder is dat om een mens op deze manier te leren kennen!! Hoe mooi kunnen dan verbindingen zijn. Hoe hoopvol kan de toekomst zich dan ontwikkelen. Laten we er wat moois van maken en we beginnen vandaag!!

Je zou het niet van mij verwachten

Write a comment