Mijn eigen kwaliteiten

Eigenlijk is het leven maar wat saai. Al vanaf onze vroegste jeugd, worden wij naar school gestuurd en moeten we allemaal hetzelfde doen en leren. Wanneer de fantasie om de hoek komt kijken, wordt er meteen gecorrigeerd, want dat is niet de werkelijkheid. Je kunt als mens geen vleugels bezitten en al helemaal niet vliegen. Als je maar lang genoeg deze wetenschappelijke kennis ingepompt krijgt, raak je er zelf ook van overtuigd en verklaar je jezelf voor gek!! Hoe had ik ooit kunnen denken, dat elfjes bestaan en dat ik met draken zou kunnen spelen.

Toch word ik de laatste tijd helemaal wild van al die voorgeschotelde wijsheden. Het is zooooo ‘boring’! Ik raak verveeld door zo weinig variatie en het is geestdodend voor mijn creativiteit. Dus bij deze stap ik weer terug naar mijn kindertijd en vind ik mijn contact terug met mijn fantasie wereld… die eigenlijk meer werkelijkheid is dan welke wereld dan ook. Want met mijn kwaliteiten ben ik hier op aarde gekomen en met deze talenten ga ik nu aan de slag!! Heerlijk om niet gestuurd te worden door regels en wetten, die niet door mij zijn opgesteld!!

Welke weg kies jij?

Als kind praatte ik met elfjes

Write a comment