Pink Lintje

Pink Lintje

Een berichtje in mijn mailbox. PINKRIBBON!! Of wij alle producten van Pink Ribbon van de site willen halen. Zij bezitten namelijk het alleenrecht van dit woord… het lintje… het logo.

Ik ben er een beetje stil van, want gaat het dan niet om de awareness. Gaat het hier niet om het medeleven van de omgeving met de mensen die door borstkanker getroffen zijn. Is de afdracht die onze leverancier doet niet voldoende en telt onze inzet en steun die we aan kleinere stichtingen geven ( Zoals de Walk for Power ?) niet mee? Wij hebben inderdaad geen contract met deze stichting, maar we dragen wel degelijk ons steentje bij!!

Wat is dit??? Onderzoek is toch onderzoek, waar die dan ook wordt uitgevoerd. Vinden jullie dit niet een beetje kort door de bocht?

Ik zou graag jullie mening hierover willen ontvangen


Pink Ribbon

Comments 3

 1. 14 oktober 2014

  Lieve Karin,

  Helemaal terecht die mooie woorden van Dini.
  Ik snap bovendien niet wat Pink Ribben bezielt, het is wel erg kort door de bocht.
  Ga gewoon door met hetgeen jullie al doen, dat is echt grote klasse.

  Marietje

 2. Dini Veldman
  9 oktober 2014

  Lieve Karin,

  Ik las net pas het berichtje dat je in je mailbox van Pink Ribbon hebt gekregen. Dit is dus juist de reden dat ik geen geloof meer heb in dit ‘soort’ organisaties. Toen ik jaren geleden jullie tegenkwam op de IT beurs in Apeldoorn werd ik getroffen door jullie oprechtheid. Er zijn nog niet zoveel mensen die van hart tot hart durven spreken. Blijf trouw aan jezelf en de compassie die voelbaar oprecht is. Dit gaat voorbij aan al het onderzoek om de pijn te vermijden als er iets niet gaat zoals je graag zou willen.

  Lieve groetjes, Dini

  1. 9 oktober 2014

   Lieve Dini… wat een lieve woorden … Ze komen zo regelrecht bij mij binnen.. Dank je wel om deze te delen. Het doet ons beseffen dat ( ook al is het via het internet), onze ’troost’ en aandacht wel degelijk ontvangen wordt. xxx Liefs, Karin

Write a comment