Tsunami

De afgelopen maanden heb ik op golven geleefd. De ene dag bracht me enkel en alleen vreugde en gezelligheid en veel plezier, maar de volgende dag stapte ik al met het verkeerde been uit bed. De nacht had me geen rust gebracht, maar een hoofd vol spinsels met angst en zorgen. Ook al lees ik geen kranten meer en weiger ik nog naar het journaal te kijken, op de een of andere manier lekt het nieuws toch bij mij naar binnen. Er wordt oneindig veel negativiteit over ons heen gegooid. Als het geen oorlog is, dan wel een bomaanslag, dan wel de crisis, dan wel moord en doodslag. Vertrouwen in een leuke toekomst kun je hier niet bepaald uit halen. Heen en weer geslingerd tussen mijn gevoel van een wereld die mag verbinden en liefdevol met elkaar zal omgaan en de keiharde realiteit waar de liefde afwezig lijkt te zijn.

Nu wordt het dus tijd om mijn gevoel van Liefde vast te houden. Het vertrouwen terug te vinden ondanks alle ellende. Ik ga vanaf vandaag bewust met mijn droom van een betere wereld om en wil ik uitstralen en blijven delen. Doe je mee? Ergens zullen wij moeten beginnen.

Dus bij deze!!! Maak jij met mij deze stap om met aandacht voor elkaar de dag te aanvaarden? Een kleine groet, een lach, een helpende hand… vul zelf maar verder in. Elk klein druppeltje verbindt zich tot een grote watermassa en dan zullen wij voor een tsunami van liefde gaan zorgen :).

Alsof een tsunami van emoties

 

Write a comment