Wat zal de ander hiervan vinden?

Hoe vaak hoor ik mezelf zeggen:” Wat zal een ander hier wel niet van vinden!!”. Waardoor ik dus dat kledingstuk niet koop, de workshop niet volg, het kapsel niet laat knippen, de reis niet maak etc etc etc.. Door deze opmerking doe ik niet wat ik eigenlijk wel graag zou willen.
Maar is het wel de ander, die een mening over mij heeft. Want er zijn wel heelllllll veellll anderen om me heen. Die ander heeft wel betere en leukere zaken te verrichten, dan over mij nadenken. Dus eigenlijk is het mijn eigen correctie, mijn eigen oordeel, dat ik over mezelf vel. Ik blijf dan lekker in mijn comfortzone en maak geen stap verder. Ik zou toch eens ontdekken dat ik geweldig ben, zoals ieder van ons geweldig en uniek is. Ik zou toch eens beseffen dat ik mag doen, wat ik graag wil doen en dat alles goed is… Ik zou toch eens niet onzeker meer zijn over wie ik ben …..

Hoe vaak hoor ik mezelf zeggen

Write a comment